HTML

Terra Tech

Technológia, az, meg tudomány is!

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012.04.10. 19:17 Terraaa

Saját internetet épít Irán

 

Az iráni vezetésnek elege van már abból, hogy a pógárok mindenféle erkölcstelen, ateista pornóval, ne adj Allah, pornóval tömik a fejüket, úgyhogy úgy döntöttek elvágják a netet és építenek saját hálót. Legalábbis ezt pletykázzák az International Business Times nevű újság informátorai. Szerintük az lesz az első, hogy letiltják a Google-t, a Facebookot, aztán kiitatnák a Gmailt és a Hotmailt is. Ezt követően öt hónapon belül minden tartalmat elérhetetlenné tennének, csak a saját cenzúrázott okosság maradna, saját levelező klienssel és saját böngészővel. 
 
Persze ez csak a pórnépre vonatkozik, a helyi basszájbák, bankárok, politikusok azért kapcsolódhatnának a netre. Nem meglepő módon Irán tiltakozik még a feltételezés ellen is és cáfolja a pletykákat. Amiknek azért hitelt ad, hogy februárban a 33 millió iráni internet felhasználónál "valamiért" meghalt a Gmail,  a Yahoo és a Hotmail is. Úgyhogy biztos ami biztos, akinek van iráni levelező pajtása, az gyorsan írjon neki, hátha többé már nem lesz módja rá.  
 

Szólj hozzá!

Címkék: gmail internet irán saját


A bejegyzés trackback címe:

https://terratech.blog.hu/api/trackback/id/tr884381505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása